De Beweging

Adviesbureau voor Beweging, Ontspanning en Ergonomie

Investeren in de werkplek heeft pas zin als de medewerker óók veranderd

Behalve voor oefeningen en adviezen via deze website Beweging.tv kunt u als bedrijf ook bij ons terecht voor deskundige hulp op het gebied van beweging, ontspanning en ergonomie met als doel om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren. Op iedere leeftijd.  Al sedert de jaren ’90 adviseren wij bedrijven bij deze zaken met als doel een vitalere en gezondere bedrijfsvoering met minder kans op ziekteverzuim. Bij onze interventies zetten we dit online platform ook in, zodat mensen blijvend kunnen werken aan goede beweging en prettige ontspanning, ook via regelmatige tips en uitdagende opdrachten. Hier onze tool-pagina met meer informatie, een aantal beschikbare programma’s en vragenlijsten. De Beweging heeft met name voor de 50+-medewerker een zinvol aanbod!

Als u een duurzame inzetbaarheid wilt van uw medewerkers, op iedere leeftijd, dan loont het om daarin te investeren

Een greep uit onze diensten:

Maar we kunnen ook een dienst op maat met u afspreken.

Lees hier waarom aandacht voor beweging, ontspanning en/of ergonomie zo’n goede investering is voor uw bedrijf

Bel of mail ons om een vrijblijvende afspraak te maken: 06 23576692 of info@beweging.tv

 

duurzame inzetbaarheid

 

 

Portfolio:

De Beweging is begonnen in 1990 met het organiseren van all-round bewegingstrainingen voor mensen met terugkerende klachten. Daar zijn langzaamaan meer diensten bij gekomen, zoals het geven van workshops in bedrijven, werkplekadvisering, re-integratiebegeleiding, stresscoaching en vitaliteitsmanagement.

De drijvende kracht achter De Beweging is Jip Driehuizen, fysiotherapeut, maar ook geschoold in ergonomie, haptonomie, NLP, coaching, ontspanningsmethoden, biofeedback, heartmath, bewegingswetenschappen en gezondheidspsychologie (Open Universiteit). Voorts autodidact in stress- en neurofysiologie én filmproductie.

In de loop der jaren heb ik een aardige klantenkring opgebouwd:Cordares capital care (voorheen SFB) – klant sedert 1999

Booking.com – klant sedert 2002

“Jip is (and has been for many years!) a great support for Booking.com in Amsterdam, supporting and advising all new staff (and current staff) about ergonomics and safe work environment. In this role, Jip also signalizes potential problems and is pro actively sharing them (and always willing to advise/solve). Besides this, Jip is a physiotherapist and has a treatment-room in our office as well. His involvement and contribution to the company has been great and we will continue to work with Jip in future.” November 27, 2012
Tom Pel HR Manager Booking.com

Yarden Uitvaartonderneming – klant sedert 2004

HBO-raad – klant sedert 2007

IDA foundation – klant sedert 2007

WPG Uitgeverij – klant sedert 2009

Western Digital – klant sedert 2011