De Nieuwe Beweging.TV start op Schrikkeldag 2016Vanaf 29 februari kun je je inschrijven

Beweging.TV krijgt een heel nieuw uiterlijk. De films zijn echter allemaal ‘meeverhuisd’. De informatie is nu overzichtelijker weergegeven en er zijn veel gloednieuwe films en programma’s toegevoegd.

Via de Waarom, Welke, Hoe en Wie-pagina’s word je wegwijs gemaakt in het gebruik van de website en gemotiveerd om toch vooral aan beweging én ontspanning te blijven doen. We gaan nog meer nadruk leggen op het feit dat je bewegen en ontspannen niet alleen doet voor je (fysieke) gezondheid, maar ook voor levensgeluk, vitaliteit, zelfvertrouwen of hoe je het ook wilt noemen. Geluk en gezondheid moeten niet uit een potje komen…

Nieuw worden vooral de eHealth-projecten waarmee we gaan starten en waarvoor je je apart kunt opgeven. Deze programma’s gaan gepaard met webinars, intakes, testen en vragenlijst, een persoonlijk oefenprogramma, monitoring van de vragenlijsten en het oefenen door ons en evaluatie van de resultaten.

In maart starten we al met een De Groot Nederlandse Ontspanningstraining en later dit jaar met programma voor mensen met RSI-klachten (nek-, schouder-, arm- en handpijn door het werk met de computer). En erkomt een groot Fitter-dan fit-programma, waarmee we iedereen met een fitheidsachterstand naar een niveau brengen waar hij/zij zich nit voor hoeft te schamen.

Kijk op beweging.tv naar de site waar we afscheid van gaan nemen (maar niet van de oefeningen).

 

logo_2013-7

oefeningen