Basic Bodybuilding

Programmaduur
25 minuten, 0 seconden.

Een set van oefeningen die, mits (bijna) om de dag uitgevoerd met veel discipline, zal leiden tot een zichtbare verandering van je lichaam. Dat wil zeggen op het strand en in de slaapkamer. Wil je zodanig gaan trainen dat je bijna uit je T-shirt knapt, dan is er wel meer nodig. Meld je dan aan bij een ‘gym’. De overdreven zwelling van de spieren is eigenlijk nergens goed voor, behalve dat het in sommige gevallen kan bijdragen aan je zelfvertrouwen.

Je kunt de set ook opsplitsen in twee├źn en dan om de dag een deel doen (naast ‘Speelt nu’ kun je de + aanklikken en dan klikken op de oefening waarmee je verder wilt gaan.

Het tweemaal per week doen van deze set zal zeker bijdragen aan enige spierversterking of onderhoud; is voldoende voor de gezondheidsrichtlijnen.

Het zichtbaar maken van de ‘sixpack’ en dergelijke vereist tevens een sterke vetverbranding. Combineer dan (bijna) dagelijkse buikspieroefeningen en ‘core-training’ met veel duurbewegingen. En natuurlijk gezond en vooral suikervrij eten met vrijwel uitsluitend plantaardige vetten…

Wil je ondersteuning bij het samenstellen van een persoonlijk programma, klik dan hier
Persoonlijk programma

Benodigdheden

geen