Hulp nodig bij het opstellen en begeleiden van een persoonlijk oefenprogramma?

Natuurlijk wil je graag meer aan beweging of ontspanning doen, maar wat precies? Er is zoveel keuze. En je hebt wellicht bepaalde ongemakken. Mag je alles wel doen? Waar moet je mee beginnen? En op welk niveau? En hoe ga je het volhouden? Moet ik thuis bewegen, of buiten, of op een sportschool?

Trek de stoute schoenen aan en laat je helpen. Wij hebben de know-how..

Om je te kunnen helpen met een persoonlijk oefenprogramma wil ik graag nog enige gegevens van je. Die kun je hieronder invullen. Daarna stuur ik je een of meerdere programma’s met oefeningen die mij voor jou goed lijken. Het kan zijn dat ik je n.a.v. de antwoorden nog een andere vragenlijst stuur.

Beweging.TV is gratis, maar voor het samenstellen van een persoonlijk programma vraag ik nu, gezien de grote vraag,  € 45,- Dat is éénmalig en hiervoor kun je me ook gerust per email vragen stellen. Betalen kan via overboeking of PayPal (zie gegevens hieronder).

Maak bedrag van € 45 over naar De Beweging  NL30RABO0393735125 of via PayPal: jipdriehuizen@hotmail.com onder vermelding van ‘Peroonlijk Programma’ en je inschrijfnaam .
Zodra het geld binnen is, neem ik contact met je op (per email).

Jip Driehuizen