Maak je keuze en doe mee
All-round Rekken, Ontspannen, Conditie- en Krachttraining op een matig tot pittig niveau en ontspannen met yoga en meditatie

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4
Les 5
Les 6
Les 7

Rekken, Ontspannen, conditie- en Krachttraining op basis van intervaltraining om vooral de conditie en/of de vetverbranding op gang te brengen. Dat betekent goede Pilates- en bootcampoefeningen. Kort, maar hevig en krachtig. Maar ook even aandacht voor diepe ademhaling en ontspanning.

Les 1
Les 2
Les 3

Korte, maar krachtige lessen met Rekken, Ontspannen en Conditietrainin, maar vooral training van spieren rond nek, schouders, rug en heupen (‘core stability’)

Les 1
Les 2

Aandachtig bewegen: yoga, pilates, tai-chi (voor mindful contact met je lichaam)

BB 1 Bodybalance met bootcamp ontspanning
BB 2
BB 3

Mindfull bewegingstraining: Rekken, Ontspannen, Conditie- en Krachttraining met aandacht en tijd voor meditatie, yoga en adem.

Les 1
Les 2

Korte stimulerende lesjes met een rek, ontspan en/of spierkrachtoefening. Helpt bij bijvoorbeeld concentratieproblemen of ongewenste trek en natuurlijk bij het instandhouden van essentiële fysieke kenmerken. Toe te passen tijdens de reclameblokken op TV!

Break 1
Break 2
Break 3
Break 4

Bodybalance volgens R.O.C.K.-principe:

Rekken, Ontspannen, Conditie en/of Krachtoefeningen in één les

Hiernaast vind je een aantal door ons samengestelde lessen. Het zijn allround-bewegingsprogramma’s van verschillende lengtes en met verschillende nadrukken. We willen hiermee benadrukken dat we geloven in een gevarieerde manier van bewegen, om de verschillende functies van het lichaam (waaronder geestelijke ‘verrijking’) te stimuleren.

Klik op de afbeelding voor een introductiefilm.